Prije i poslije: kuhinja minimalističkog izgleda

Povodom velikog obnavljanja kuće, vlasnici su iskoristili priliku da rekonfiguriraju prednju kuhinju u malim dimenzijama. Preuređenjem početnog izgleda, uklanjanjem pregradnih zidova, ugradnjom vrata za raspodjelu svjetla, ažuriranjem materijala i namještaja te fokusiranjem na set od tri nijanse bijele, crne i bijele. Wood, stanari su uspjeli stvoriti funkcionalni prostor s minimalističkom grafikom, gdje sada mogu lako kuhati, primati i opuštati se.

nakon

  1. Ukidanje pregrada za otvaranje kuhinje blagovaonice i dnevnog boravka, stvarajući prigodnu sobu s ujedinjujućim otokom.
  2. Redizajniran raspored kako bi ušao što više prirodnog svjetla uz, između ostalog, dodavanje dvostrukih vrata u vrtu u kuhinju.
  3. Ambijentalni minimalizam zahvaljujući braku aktualnijih materijala: trešnja na zemlji, kvarc na pultima i melamin u tri tone za ormare i otok (bijeli, crni i imitacijski pepeo).

Crno se ubacuje u malim dozama u kuhinju bez potamnjenja, kao na šalteru, na modulu koji skriva kapuljaču i oko otoka, koji se mogu integrirati u kuhinju uklanjanjem zida koji se nalazi uz njega blagovaonica.

Izbor jednog i istog materijala za pod (breza) omogućuje vizualni kontinuitet na otvorenom. Topli drveni tonovi modernog stola i švedskog stola iz srednjeg vijeka, u kombinaciji s vegetacijskim uzorcima zavjesa, ojačavaju ovaj neuredan prostor.

prije


Ostavite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here